Bil, båt- och motorblogg!

Bilvårdsprodukter och avfettning för bil


skrivet den 21 jul av Admin, klockan:14:54

Har spenderat hela morgonen med att tvätta och polera bilen innan solen hann stiga på himlen. Tog en bra stund att bli färdig och förbrukat en massa avfettning till min bil. Nu är den redo för att man ska kunna använda den på nytt och ge sig ut på gatorna utan att skämmas. Fingrarna känns fortfarande kletig av bilavfettningsmedel och andra bilvårdsprodukter. Men vad gör det nu när det är toppenväder i stan för första gången på ett par dagar.

Passande nog kommer jag och familjen ändå lämna staden för att åka på husvagnssemester de kommande två veckorna. Vi har planerat att ta en rutt längst östkusten fram och tillbaka och få uppleva den svenska sommaren tillsammans med barnen. Vi har aldrig varit iväg hemifrån under en så lång tid sen de föddes. Kommer att vara en spännande och rolig upplevelse för dem och hoppas att de inte får för mycket hemlängtan.

Har även tvättat husvagnen fast det gjorde jag tidigare under helgen och använde samma bilvårdsprodukter till den. Kanske inte är det optimala men jag vet inte vad skillnaden mellan vårdprodukter för bilar och husvagnar.

Enligt väderprognosen kommer det att vara halvdant väder åtminstone i början när vi reser iväg. Men för min del gör det inte så mycket hur vädret än skulle vara så länge inget krånglar med bilen den här semestern. Vid ett annat tillfälle när vi bilade i Tyskland jag och frugan för en herrans massa år sen så slutade motorn att fungera. Det löste sig dock efter ett besök hos en tysk bilverkstad efter lite kommunikations besvär.


Currently rated 2.8 by 9 people

  • Currently 2,777778/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed