Bil, båt- och motorblogg!

Känner du till Yamarin alumniumbåtar?


skrivet den 08 maj av Blogger, klockan:16:34
Känner du till Yamarin aluminiumbåtar? Jag har köpt en begagnad. Inte på en båtfirma eller hos en privatperson som man kanske kan tro. Nej, en firma som egentligen säljer begagnade lastbilar och begagnade traktorer här hemma i trakten har börjat sälja Yamarin aluminiumbåtar på prov. Lasse där snackar om att starta en ny firma och ha båtförsäljning i lokalen jämte men först vill han pröva lite i år och se. Han har snackat med sådana som han känner, som mig då, om att sprida nyheten om att man kan köpa båtar hos honom och vi är några som nappat. Han är inte så inne på att tjäna pengar nu i början utan vill bara känna på det. Jag fick ett finfint pris på min Yamarin och dessutom en båttrailer för bara 5000. Jag är nöjd än så länge. Men nu återstår bara att sjösätta... Hoppas jag är nöjd sen med.

Currently rated 2.5 by 12 people

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed