Bil, båt- och motorblogg!

Lite bilstyling eller bilstädning i vårsolen?


skrivet den 08 maj av Blogger, klockan:16:26

Välkommen tillbaka till Conarte - min bil-, båt- och motorblogg! Det tog ett tag att sätta igång med mitt andra blogginlägg men nu är jag här igen, er motorvän på nätet!

Det är vår och nu är många ute med sina vetaranbilar, cabbar, ombyggda klassiker och annat - så det finns mycket skoj att titta på på vägarna till exempel en söndag. Det finns en och annan som pysslar med bilstyling också nuförtiden - inte bara med däck och fälg, utan konstiga lampor under bilen eller annan fjädring. Vi som spelat Grand Theft Auto vet att det finns inga gränser.

Det är också läge att göra enkla saker med bilen som att hotta upp bilstereon, sätta in solfilm, laga stenskott eller dammsuga mattorna. Lite vårstädning helt enkelt. Det låter tråkigt men att pyssla med bilen är grymt avkopplande när man suttit på kontoret hela veckan. Man måste testa för att fatta tror jag. Jag får ofta frågan varför jag pillar med kärran. Jag bara är sån, det är så kul och avkopplande.

Ta hand om din kärra med nu.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed